вівторок, 29 листопада 2016 р.

Безвізові країни для українців у 2016 – 2017 роках.

Країни, куди громадяни України можуть поїхати без віз у 2016 – 2017 роках.
У світі налічується 193 країни і багато з них українці можуть відвідати без віз! Також у багатьох країнах візу можна отримати по прибуттю, а ще в декілька країн – виготовити заздалегідь без відвідування консульства. З шенгенською візою можна відвідати частину Карибських островів, а з візою США – ще деякі екзотичні країни.

Україна виконала всі вимоги ЄС, але безвізовий режим поки не отримала

Україна виконала всі вимоги Євросоюзу, але безвізовий режим поки не отримала. Такі підсумки саміту Україна-ЄС, який пройшов на цьому тижні в Брюсселі. Коли ж українці поїдуть до Європи без віз?

Фотосушка


  Виноградівська центральна районна бібліотека запрошує всіх бажаючих, які мають світлини з подорожей європейськими країнами долучитися до участі у фотовиставці.

середу, 16 листопада 2016 р.

Виховна година: «Мистецтво жити разом»

   
З метою формування в молоді поняття «толерантність»; формування толерантного ставлення оточуючих, до суспільства, до певних ситуацій, відпрацьовування навичок безконфліктного спілкування; розвитку фантазії та творчих здібностей у вівторок, 16 листопада в читалій залі Виноградівської ЦРБ, з молоддю будинку-інтернату було проведено виховну годину: «Мистецтво жити разом». 

середу, 9 листопада 2016 р.

Конкурс Програми Еразмус+ 2017

Відкрито конкурс 2017 Програми Еразмус+ на подання проектних заявок за такими напрямками:

  • КА1 – Навчальна мобільність: Кредитна та Ступенева мобільність (Learning Mobility: Credit and Degree Mobility);
  • КА2 – Проекти співпраці: Розвиток потенціалу, Альянси знань, Стратегічні партнерства (Cooperation for Innovation and Good Practices: Capacity Building, Knowledge Alliances, Strategic Partnerships) та
  • Жан Моне: Модулі, Кафедри, Центри досконалості, Підтримка асоціацій, Мережі, Проекти (Jean Monnet actions: Chairs, Modules, Centres of Excellence, Support to Associations, Networks, Projects).