четвер, 8 грудня 2016 р.

3 хвиля постійного конкурсу грантів для ОГС «Громадськість за проєвропейські зміни»

Задля підтримки імплементації Угоди про асоціацію, суттєвого посилення ролі громадянського суспільства у просуванні проєвропейських реформ Інститут економічних досліджень та політичних консультацій і Європейська правда оголошують 3 хвилю постійного конкурсу грантів для ГО: «Громадськість за проєвропейські зміни». 

Дедлайн: 02.02.2017. Конкурс проводиться у рамках проекту «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом в рамках програми «Підтримка громадянського суспільства в Україні».
Мета конкурсу: Посилення підтримки та тиску громадськості на здійснення проєвропейських реформ в Україні шляхом розширення участі та залучення широкого кола організацій громадянського суспільства з регіонів у обговорення тем, пов’язаних із ЄС, моніторинг та адвокацію впровадження Угоди про асоціацію Україна-ЄС.
Учасники конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються ОГС, які мають:
• статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні упродовж 1 року;
• спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними (включаючи фінансове звітування).
Досвід практичної роботи у сфері запропонованого проекту буде конкурентною перевагою. Вітається здійснення проектної діяльності у співпраці з іншими регіональними громадськими організаціями, організаціями аналітичного, експертного спрямування, ЗМІ (у тому числі з інших областей України).
Максимальний розмір гранту – 750 000 гривень (оптимальний бюджет проекту 300 000 – 500 000 гривень).
Максимальна тривалість проектів – 1 рік, але в будь-якому разі проект має завершитись до 31.03.2019 року. Переможці конкурсу під час виконання грантової угоди мають право подати нову грантову заявку, що забезпечить збереження сталості або розширення проекту, який виконується.
Дедлайн: 02.02.2017 – 18.00
Останній термін подання проектів – 30 вересня 2018 року.
Зверніть будь-ласка увагу на інструкцію про проведення конкурсу, аплікаційну форму, бюджет проекту й стандартну грантову угоду, методологію оцінки грантових заявок та критерії прийнятності, з якими ви можете ознайомитися нижче!
Проектні пропозиції з додатками слід надсилати на адресу rfr@ier.kiev.ua. Додатки до проектної пропозиції мають бути додані у форматі .doc, .xls або .pdf. Максимальний розмір кожного із додатків до проектної пропозиції не може перевищувати 2,5 Mb.
Подані на конкурс матеріали не рецензуються. Про результати розгляду кожної проектної пропозиції буде повідомлено електронною поштою.
Рішення про підтримку або відхилення грантової заявки схвалюється колегіально Грантовою комісією, до якої запрошуються фахівці з питань європейської інтеграції та ЗМІ. Грантова комісія залишає за собою право надати заявнику вимоги щодо доопрацювання грантової заявки.
Остаточне рішення щодо грантової заявки оскарженню не підлягає.
Причини відмови в підтримці грантових заявок не повідомляються.

Немає коментарів:

Дописати коментар