вівторок, 14 березня 2017 р.

Навчальні можливості для українського студента

Отримати грант на освіту чи навчальний візит у зарубіжному ВНЗ цілком реально. Український студент може знайти багато привабливих пропозицій від університетів з усього світу.

Уряд Румунії пропонує гранти на навчання студентам бакалаврату, магістратури та аспірантури. Грант включає оплату за навчання, покриття витрат на проживання та щомісячну стипендію.
Дедлайн - 20 березня 2017 року.
Європейська школа менеджменту і технологій (ESMT Berlin) пропонує три повні та чотири часткові стипендії на навчання для іноземних студентів. Ці стипендії доступні для тих студентів, які здобувають за програмою ступінь магістра в галузі управління.
Дедлайн - 31 березня 2017 року.
Уряд регіону Фландрія оголошує про запуск нової стипендійної програми – MasterMind Scholarships, завдяки якій іноземні студенти можуть навчатися у вищих наукових установах Бельгії. Студенти не можуть подаватися самостійно, їхня заявка повинна бути зареєсрована на сайті примаючої бельгійської освітньої установи.
Дедлайн - 31 березня 2017 року.
Організація Wells Mountain Foundation надає іноземним студентам стипендії для навчання у вищих навчальних закладах США: університетах, коледжах, політехнічних інститутах. Від кандидатів на отримання стипендії вимагається висока академічна успішність, продемонстрована під час навчання у школі.
Дедлайн - 1 квітня 2017 року. 
Програма стажування для молодих працівників законодавчої влади, спонсором якої є Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Вона дає перспективним молодим фахівцям можливість отримати практичний досвід та наочність роботи в уряді США.
Дедлайн - 7 квітня 2017 року.

Іноземні студенти можуть претендувати на отримання стипендії для навчання на певних бакалаврських та магістерських програмах університету Тарту.
Дедлайн - 15 квітня/1 червня 2017 року.
Таллінський університет запрошує іноземних студентів подавати заявки на отримання стипендії для навчання в університеті за програмою бакалаврату та магістратури.
Дедлайн – 1 травня 2017 року.
Масдарський науково-технологічний інститут (Masdar Institute of Science and Technology) запрошує на навчання в магістратурі та аспірантурі молодих науковців технічних спеціальностей. Грант передбачає повне забезпечення студента: оплата навчання, медичне страхування, проживання, витрати на відрядження та ноутбук.
Дедлайн - 31 травня 2017 року.
Rotary Peace Fellowship – це стипендія, що дозволяє пройти магістерську програму з міжнародних відносин, миру та розв’язання конфліктів, сталого розвитку або подібної дисципліни в одному з шести університетів (в Австралії, Англії, Японії, США, Швеції або Таїланді). Стипендія покриває усі витрати. Кандидати повинні мати щонайменше диплом бакалавра та мінімум трирічний досвід роботи у відповідній сфері.
Дедлайн - 31 травня 2017 року.
Організація Women in International Security (WIIS) організовує п'ятиденний симпозіум для молоді в Вашингтоні, США. Симпозіум буде присвячений дослідженню питань міжнародної безпеки з гендерної точки зору. Участь візьмуть 24 студенти з різних країн.
Дедлайн - 1 червня 2017 року

University College London запрошує іноземних студентів подавати заявки на отримання стипендії The Denys Holland Scholarship.
Дедлайн - 7 липня 2017 року.
The Barcelona Graduate School of Economics запрошує іноземних студентів подавати заявки на отримання стипендії. Стипендія покриває повну або часткову вартість навчання.
Дедлайн - 25 червня 2017 року.
Молоді талановиті лідери з України та Молдови, які вступили на одну з 50 кращих програм MBA в США, мають можливість отримати стипендійну програму SEED Grant від WNISEF. Програма покриває до 100% плати за навчання студента. Обов'язкова умова - повернення після завершення навчального курсу до України для інвестування отриманих знань у розбудову держави.
Гранти надаються постійно.

Немає коментарів:

Дописати коментар